BENVINGUDA DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA

Des del passat 13 de març l’AMPA EL SALER té una nova Junta Directiva. Som un nou equip de mares i pares amb il·lusió i ganes de millorar l’escola dels nostres fills i filles. Hi col·laborem de forma voluntària, dedicant el nostre temps, i continuant amb la gran tasca de l’anterior equip directiu.

L’AMPA és una associació de mares i pares de l’alumnat, sense ànim de lucre, que té com a objectiu fonamental representar els interessos de les famílies als centres educatius.

L’AMPA gestiona alguns dels serveis que oferta l’escola, com ara l’escola matinera, el transport escolar o el sopar de fi de curs entre d’altres. A més de millorar el que ja hi ha, tracta de fer propostes noves que milloren la nostra escola i el temps que les nostres filles i fills hi passen. Per fer-ho, ens organitzem per COMISSIONS DE TREBALL, de manera que es maximitza el temps i s’agilitza tota la feina. Enguany tenim aquestes comissions:

  • Transport
  • Extraescolars:
  • Escoletes (estiu, juny, setembre)
  • Comunicació i igualtat
  • Formació (xerrades per als pares i mares)

Tot aquest treball no seria possible sense el recolzament del gran nombre de famílies sòcies ni tampoc sense el treball compromès de Merche, la persona encarregada de fer tot el treball de gestió diària. Merche està a l’escola de 9:00 a 15:00 i de 15:30 a 17:00.

Assumim aquesta responsabilitat amb il·lusió, ganes de treballar, afany de millora, i continuant, com no pot ser d’una altra manera, amb la col·laboració de totes les mares i pares, els qui podeu aportar les vostres opinions i suggeriments, compartir dubtes i inquietuds, la qual cosa redundarà sens dubte en una AMPA mes forta i dinàmica, i en una millor representació dels interessos dels nostres fills i filles.

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja un comentario